24 Temmuz 2012 Salı

Müslüman ve İnsan'lara "duyuru ve çağrı"

ARAKAN MEZALİMİ NEDENİYLE MESAJ; DUYURU VE ÇAĞRI 
Yeryüzünde "MÜSLÜMANIM" diyenler (din tüccarları ve mukallitler değil; gerçek Müslümanlar) oldukça veya İSLÂM'ın bir alt boyutunda yer alan "İNSANLAR" yaşadıkça zalimim zulmünün mümkün ve kabil olmaması gerekir. 
Takdir edersiniz ki, 
MÜSLÜMAN: 
Halk içinde HAK'I (en samimi, sade, saydam ve tam bir dürüstlükle) İSLÂM'ı yaşayan; 
İNSAN ise: 
Bütün kötü hal, huy ve mazarrattan münezzeh "İyi insan, iyi, namuslu, dürüst, onurlu ve sorumlu vatandaştır." İnsanlar her milletten, din, mezhep veya ırktan, yahut dinsiz, din düşmanı ve ateist de olabilirler. 
Buna saygılı olmak gerekir. 
AMMA: 
İnsan'lar asla yalancı, talancı, kaçakçı, anarşist, terörist, yolsuz, istismarcı ve siistimalci olamazlar!.. 
Öyle ise GELİN: 
Ya olduğunuz gibi görünün veya göründüğünüz gibi olun. Eteklerinizdeki taşı dökün, yüzlerinizdeki maskeleri çıkartın atın. Ki, birbirimizi bilelim, bilgide, ilim ve amelde, eylemde BİR; 
Hak ve hakikat yolunda PİR olalım. Olalım da "Emr-i bil maruf, nehy-i anil münker'i" (iyiliği emret, kötülükten men et)'i hayata geçirelim. 
En başta Ülkemizde, ARAKAN'da, Suriye'de, Irak'ta, Afganistan, Bosna Hersek ve zulmün olduğu, zalimin küküm sürdüğü her yerde: Alçak, kalleş, yalancı, talancı ve hırsız "ZALİM"in zulmüne açıkça karşı duralım, Rıza-i İlâhi aşkına (fiilen, madden ve manen) dünyanın dört bir tarafındaki İnsan, masum ve Müslümanların yardımına koşalım!... Zaten, Aziz Türk Milleti ve bütün İslâm Ümmeti'nin asıl misyonu bu değil midir?.. 24 Temmuz 2012, 
Evrensel "BİLİNÇ" Akademisi